Syaz fotopages


My name: Abah Along
My Fotopage: http://syazhar.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Canon
EOS-300D
Canon
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Pemancing Ikan
Latest entry:Meanders
View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Abdul Razak
Latest entry:BB Beside bride
View this Fotopage entry
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanábana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
yusrizal mokhlas
Latest entry:R E S E P S I : K A P T E N A Y I B & A I E N
View this Fotopage entry
amal hayati
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2011
Assalamualaikum... masih dalam suasana raya..walaupun kita kita masuk 21 syawal.. hanya berkesempatan untuk meletak gambar terbaru.. utk kenangan raya 2011.. Gambar terbaru sejak kehahiran puteri tersayang Amani Miasara 4 Hero 1 Heroin Tercapai hasrat nak sedondong dgn anak perempuan.. Raya tahun ni kmal sempat buat Lontong dan mee kuah je.. untuk jamu tetamu yang datang... ttg gambar..mmg tak sempat... ada tu ada tpi semua gambar tak berjenis... tak cantik langsung... "SELAMAT HARI RAYA"... View this Fotopage entry
4 Hero 1 Heroin
Izarul N Anis with Aisya N Airell N Aimar
Latest entry:Short trip to Penang with Luv
1 Happy family ;-) I'm Happy bila tengok anak2 happy. Lucky diorang ni kecik2 lagi dah banyak berjalan.. dpt bercuti tengok tempat orang dari Mama diorang dulu. ;-) nanti bila Mama & Papa dah Tua, bawa kitorang jalan2 pulak tau :-D Ist time bawa Airell & Aimar naik Feri. X ada la best apa pun kan...atleast for kenangan diorang bila besar nanti. Otw balik KL we decide untuk naik feri. Aisya penah naik feri masa umur dia 1 thn. So ni 2nd time bagi kakak Aisya. :-) Ni lah terapi yang paling b... View this Fotopage entry
Aidura Sofiee
Latest entry:ISHRAQ
View this Fotopage entry
farah farha fauzana
Latest entry:ENTRY KHAS..SILA LIHAT ENTRY BARU DI BWH ENTRY NI KEY..TQ!
Biz suka suki & main2ku....utk makluman, ni bkn MLM (Multi Level Marketing) ye ; http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite(B'White) keluaran sykt InHealth Beauty (M) Sdn Bhd & http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara(Jamu Mak Dara (Serbuk@Kapsul)) keluaran syarikat Jamu Mak Dara Sdn Bhd. http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite() http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara() http://keanggunanwanita.blogspot.com/sea... View this Fotopage entry
ZaminOmar Personal Photoblog
Latest entry:group photo Kursus Asas Fotografi 23/24 april 2011
--------------------------------------------------------------------------------------- KURSUS ASAS FOTOGRAFI SIRI 1 ANJURAN KOLEJ KOMUNITI KEPALA BATAS DENGAN ZaminOmar AGGR Photography - 23 & 24 April 2011 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Photographer ZaminOmar © All rights reserved. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------... View this Fotopage entry
KURSUS ASAS FOTOGRAFI SIRI 1 ANJURAN KOLEJ KOMUNITI KEPALA BATAS
Mohd Shafie Muhamad
Latest entry:Spinning
View this Fotopage entry
tok kaw
Latest entry:Minta Tolong Laaaaa
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-O TO THOSE WOULD DON'T UNDERSTAND SIMPLE ENGLISH : "STOP ADVERTISING YOUR AD HERE PLEASE......" PADA SESIAPA YANG MMG TAK FAHAM BAHASA....TOLONG JANGAN GUNA RUANG FP SAYA UNTUK IKLAN." View this Fotopage entry
Kaca mata
Latest entry:Mari bersihkan sawang
Memang dah lama ...cukup lama aku tak update fotopages ni..Sejak berkecimpung dalam bidang fotopages ni ..nilah satu jangkamasa yang begitu lama aku tak update. Sebab apa?...tah aku pun tak tau. .Gambar berlambak aku ambik..mungkin komputer aku tak "sekuat dulu" dan perlukan "vitamin" untuk menguatkan lagi kekautan komputer aku ni.. Mungkin usianya sudah tak rumaja lagi. Nak "bersihkan " FB ni ialah dengan mengupdatekan saja. Jadi aku upload lah gambar yang yang dah lama terbiar dalam komputer ni ... View this Fotopage entry
aisyah mrs kay
Latest entry:Rindu..bukan x rindu..tp x mampu
Selamat tahun baru utk semua kengkawan.... jom teman jamu mkn sosej roll dan triffle nih..... resepi? tak payah le..senang benor ni... View this Fotopage entry
WaWa Peace
Latest entry:Jemputan
Salam semua...mmg dah lama sgt wa tinggalkan fp ni...wa skang dah pindah umah baru kat blog. ni blog wa http://chentashayang.blogspot.com Masih blum lambat sgt lg wa nak ucap selamat tahun baru buat semua kengkawan. Dikesempatan ni juga wa nak menjemput semua kwn2 fp tuk dtg ke Majlis Resepsi wa. Sila rujuk kad yer..lau agak2 xsure jalan mana..just call tau View this Fotopage entry
Baby Danial Shasha
Latest entry:inna lillahi wa inna ilaihi raji'un...al-fatihah Ayah LOng
yesterday after calling ayah chik to get the infor bout tokwe....ayah called abg yeh...he informed that ayah long is now admitted in hospital serdang as he in need of oxygen. and today... when he came back...ayah told that uni rang him around 4.45pm just now ....CRYING... asking bout his daddy's condition....she also informed that chemah,uncle Z, ayah ngah & ayah chik came to visit ayah long..... since ayah long's condition is ok...ayah was thinking of visiting him tomorrow & the day after b4 he goes bac... View this Fotopage entry
my back bone..my betterhalf
ahmad fauzi
Latest entry:JITRA - MELAKA - JAYBEE - n balek JITRA...
SALAM SEMUA... AMBOIII DAH LAMA XUPDATE KAT SINI.... Bersama abah along pekena mee kari di Bidor... View this Fotopage entry
selepas...
gee nasrul
Latest entry:It's been two years ....
salam... just trying to 'sapu habuk2' kat laman ni... memperkenalkan... my 1st n 2nd edition.... ** nak edit pun terkial-kial... huhu $-) will update later (times depend ) View this Fotopage entry
Niza Niza Niza
Latest entry:Musim Luruh
View this Fotopage entry
raqin rafiqyn
Latest entry:Birthday Cake
View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Norsham Mat Saad
Latest entry:Adik boy's bercukur day
it has been almost a year since i last update this fp. what to do. ah-kak sangat malas nak belek fotopages ni. tapi sangat rajin kat facebook. hahaha! sedang berazam untuk menghapdate at least once a week (untuk backdated entry okeh) :P date : 21st august 2009 (friday) venue : our resident in sungai nibong adik boy was well behaved during the bercukur session :-) View this Fotopage entry
mommy's henchem boy : )
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
Norbaini Abas
Latest entry:MENJELANGNYA 2 THN
Salam... sebagai cara mengaktifkan kembali fp ini, aku nak upload la koleksi gambo nazhan menjelang usianya 2 tahun... cepat sungguh masa berlalu... Semakin membesar, semakin susut anak mama ni.. Nampak mukenya lembut tapi tersangatlah buehnya... macam2 parut ada... layannnzzz :-D View this Fotopage entry
ieder immi
Latest entry:ABASSA ENT - laman baru
CAWANGAN BARU KAMI TELAH DIBUKA .... SILALAH BERKUNJUNG BUAT SEMUA TEMAN - TEMAN FP YANG INGIN MENGETAHUI DAN MELIHAT HASIL KERJA TANGAN TERBARU MY HUBBY .. SILALAH KE BLOG KAMI DI http://ironwork-abassa.blogspot.com @ EMAIL JER KALAU MALU-MALU .... di iedaimmi@yahoo.com.my DAN KEPADA SEMUA PELANGGAN2 YG DIHORMATI SEKALIAN , KAMI AMAT BERBESAR HATI INGIN MEMAKLUMKAN BAHAWA KAMI TELAH MEMBUKA CAWANGAN PERTAMA KAMI DI KUANTAN DAN IANYA AKAN BEROPERASI SEPENUHNYA PADA 16 JUN 2009 INI . TERIMA KASI... View this Fotopage entry
abdulhafiizh wanzatulhijanah
Latest entry:last entry...snow at bandaisan
hai semua...ni mungkin my last entry la kot...xsempat btoi nk tgk fp ni..kalut dgn bdk2 ni jer...ni entry pasal kami pi jalan2 ke snowpark di fukushima. matahari terik, angin pon xder jadi mmg syokkk sgt main snow. along mmg asyik sgguh main...siap buat snowman lg... kepada kengkawang yg ada facebook sila la add saya yer...bley la kita jumpa kt sana plak...sy mmg salu bukak facebook...search nama sy yer wan zatul hijanah View this Fotopage entry
natrah ismail
Latest entry:3D Slideshows
* http://www.youtube.com/watch?v=vB2z6JwuMec ***banyak lagi gambar lom sempat upload,,,nntkannn yer View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
AZUERIENA NORASH
Latest entry:PROMOSI ATZ HOMESTAY JERTEH,BESUT,TERENGGANU
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) RM 250.00 SAHAJA UNTUK SEMALAMAN ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) LOKASI:- KAMPUNG TOK RAJA,JERTEH,BESUT,T'GANU ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ******************************************************************* Bilik No.1 Master Bedroom ( Berhawa Dingin ) DiLengkapi Dengan Bilik Air.. 1 Katil Bersaiz " King " ********************************** Bilik No.2 ( Berhawa Dingin ) 1 Katil Bersaiz " Queen " ***************************... View this Fotopage entry
badang perkasa
Konsert Untukmu Loloq Istana Budaya, Kuala Lumpur Pengarah Muzik Edi Marzuki, mengetuai Orkestra Badan Kesenian Angkatan Tentera & Istana Budaya Persembahan oleh Sifu Dato' M Nasir Persembahan oleh Ali XPDC Persembahan Ratu Rock - Ella Persembahan Oleh Papa Rock & Ratu Rock Tam Spider Ali XPDC Malam terakhir 'Konsert Untukmu Loloq', Istana Budaya, KL. View this Fotopage entry
umi kal wheldon
Latest entry:My Machine Room
Ini kerja auntie jika ada waktu lapang, selalu nya auntie mula kan kerja menjahit di waktu pagi, entah kenapa, di sebelah petang auntie lebih suka di meja computer dari menjahit, jadi pagi menjahit, tengah hari memasak dan petang bermain computer hahaha, masa bergitu pantas.....satu hari berlalu :-D Di sini ada sedikit sebanyak dari jahitan auntie untuk tatapan kawan2 di fp :-D, malas nak letak gambar2 yg lain kerana fp sangat lambat to upload photo...sabar aje lah View this Fotopage entry
intan suraya
Latest entry:Minal Aidil Wal Faidzin
Assalamualaikum to all my dear friends. I had difficulty to update this page & if you see my comments appeared more than once it's actually the system problem :-D Gee Ramadhan is leaving us soon as Syawal approaches. Hoping we've done our best this Ramadhan & may we meet Ramadhan again next year. I'm taking this opportunity to seek for forgiveness for any wrongdoings along the friendship trail. Wishing everyone Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin. Those going back to kampung drive carefull... View this Fotopage entry
Budak NaKaL
Latest entry:BIbu and Cake collection
Yep!Turn bibu plak hapdet. Tetibe rase rindu juga dgn fotopages ni sgt teringin nak hapdet tapi dah byk sgt yang backdated n bibu tak mampu nak cari masa tuk hapdet kesemua sekali all my creations thru out the year 2009. Maka bibu hanye mampu melihat dan membiarkan semua skali pergi ( oo cam lagu je) :-D Aceli byk juga cake collection yang bibu buat sepanjang thn 2009. Demi masa yg sgt cemburu itu bibu hanye update di blog supaya lebih lekas dan jimat masa :-D TAPI bibu akan cube hapdet di sini sedi... View this Fotopage entry
Umie Farra
Latest entry:outing,picnik dgn mak n adik2 di air terjun ulu chepor
salam semua........... maaf asik lambat je umie update fp ni kan,dah teruk benor habuk dan bersawang kan..jap2 umie vacuum dulu yer hehehe LOL LOL LOL..terima kasih kwn2 sudi masuk lg fp umie yer...umie masih syg pd fp n kwn2 tau..cuma umie aktif kat FB jer skrg..tak bermakna umie lupakan fp.... :-> ok ler..3mggu lepas punye cite hahahaha....mak n adik2 dtg ipoh,aktiviti kami g outing jusco sambil mkn n berkelah kat air terjun ulu chepor tu jer..air terjun ni tak jauh dr umh kami,5min jer pun.. :-D... View this Fotopage entry
Jay zay
Latest entry:Visit my blogspot
http://mamat-black.blogspot.com() View this Fotopage entry
abby joe
Latest entry:barang antik
abby jumpe barang ni kat muzium :-D :-D :-D ni plak jumpe kat rumah member abby :-D :-D :-D bayar 1 juta baru boleh dapat LOL LOL LOL View this Fotopage entry
Raha niss
Latest entry:Holiday @Kuching - Part II
Sambung lagi... Naik sampan keseberang sana...ke kedai kek lapis Dayang Salhah. Rasa dulu sebelum.....err rasa sampai kenyang :-D :-D ...beli sedikit sebanyak, mintak dia packing siap, balik hotel nanti trus simpan peti ais dengan kotak2 tu. Dari kedai kek ni pergi pulak ke rumah bapa saudara ....memang dah buat temu janji dia dtng ambik kita orang kat situ ke Petra jaya (rumah dia la) sehingga menjelang maghrib baru berganjak dari situ....balik tu dia hantar kami sampai ke hotel. Destinasi... View this Fotopage entry
ejard kethot
Latest entry:end
e.n.d View this Fotopage entry
hafiz azril
Latest entry:Terengganu wit my family!!!!
baru2 ni family ajak gi tgganu. walaupun tgh exam. tp ade gap yg agak lama, so balik je la umah, then terus gi tgganu. so, sempat gak ar amik pic byk2. ni lar antaranya he3 View this Fotopage entry
Maylique Maylique
Latest entry:Im bacccccccccccccckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk......
Alhamdullilah...akhirnya aku berkesempatan nak hapdet lagi...sibuk gila...dah 4 bulan aku keja kat sini tapi tak penah berpeluang....so ada jugak kesempatan...hobi fotografi tetap aku teruskan cuma masa saja tak dan....kalau aku ada masa aku dah femes dah mcm jasmeen dan kapkek dia...hehhehehehe namun sepeninggalan aku, aku tetap pegi jugak umah kawan2 jenguk2 fp depa biarpun tak seaktif dolu.....aku cuba sedaya upaya noo... apapun enjoy la gmbr ni....ni gmbr rakan2 sekerja aku yang serono... View this Fotopage entry
sungguh ayu seperti aku
yullina kamarudin
Latest entry:Assalamualaikum.........Salam Rindu.....
Salam untuk semua kekawan siber.....Apa khabar semua,ina minta maaf sebab dah lama tak join dalam fp.Hajat di hati memang nak aktif macam dulu tetapi apakan daya........tak cukup masa.Sekarang ni ina sudah di tanah air.......setelah hampir 10 bulan berada di malaysia baru hari ni ada kesempatan untuk menulis untuk tatapan kekawan ........sebelumni hanya mampu singgah kat rumah you all je....tapi tak sempat nak tinggalkan pesan. Macam -macam perkara yang berlaku rasa macam dah bertahun pulak balik ke malays... View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Nurfikas Salleh
Latest entry:^_^Raya Cookies^_^
Salam semua.....Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kawan-kawan dan pengunjung fotopage Nur. Diam tak diam dah seminggu kita berada dalam bulan syawal...... Ok lah Nur pun tak ada cerita yang nak diceritakan....Nur cuma nak kongsi dengan kawan-kawan kuih muih raya yang Nur buat tapi belum sempat nak update hari itu....abah along pun ada bertanya tak buat kuih ke tahun ini.....hehehe....lambat benar Nur nak update fotopage....terkedek-kedek macam penyu.LOL :-D View this Fotopage entry
wani hafiz
Latest entry:kazenku masuk pertandingan memasak rendang
jumaat lalu,kazen ku telah masuk pertandingan memasak rendang raya...tempat pertandingan tersgt dekat ngan umah...so pegi la kami 3 beranak nak bagi semangat la konon.... mak aku selaku juri tetap...hihihi..pot..pet..pot..pet...je... View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
cek de sam
Latest entry:PINDAH "RUMAH"
HELLO, HAI, HI SEMUA KAWAN2, RAKAN- RAKAN CYBER.... FOTOPAGES TAK AKAN DI UPDATEKAN LAGI MEMANDANGKAN SAYA DAH PINDAH KE BLOGSPOT...... http://perjalananhidupku-sam.blogspot.com/ SAYA AKAN BIARKAN FOTOPAGES NIE UTK BERKONGSI RESIPI2 YG SAYA TELAH CUBA UTK TEMAN-TEMAN SEMUA.. SEKIAN. TERIMA KASIH. View this Fotopage entry
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
yaRt Pictures
Latest entry:Saya dah pindah :-)
Salam.... Saya dah berpindah ke http://yartie.com, dan entry2 baru akan dikemaskini di rumah baru saya. Walaupun belum complete sepenuhnya, diharap anda terus menyokong dan memberi komen2 yang membina untuk saya memajukan diri :-) View this Fotopage entry
msaufi fathil
Latest entry:logo puteri
View this Fotopage entry
Intan D Little Msian Ambassador To Saudi
Latest entry:THE ARRIVAL OF OUR BUNDLE OF JOY ON 12.05.09
- Alhamdulillah...pleased be to ALLAH S.W.T as I have safely delivered a precious little prince- MUHAMMAD HAZIM IMAN BIN ANUAR on 12th May 2009 at Pantai Putri Hospital in Ipoh... - Will upload his charming pics later....- - C ya....- Wassalam... ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
Ummi Babah Nurin dan Aqil
Latest entry:KAKAK & ADIK
kejap ada kejap takde uah kami ni... tak tau nak cakap kenapa le malas sangat nak update fp ni... org lain update hari2.. tapi aku ni sebulan sekali pun belum tentu... semalam baby aqil dah genap 7 bulan... semakin ceria di samping kakaknya.. kakak pun dah pandai nak bergurau ngan adik.. tak nak cite panjang lah.. layan je wajah2 kesayangan kami ni okey View this Fotopage entry
digitalsyndicate photography
Latest entry:ANNOUNCEMENT
Dear Visitors, We are glad to inform that from now onwards, we will be no longer using Fotopage to update our pictures. Kindly visit www.digitalsyndicate.com.my to view latest updates. Thank you so much for all the support and we look forward to serve more people in the near future! Regards, DS Team View this Fotopage entry
Shahril and Azah
Latest entry:Adam Zharif turns 5 Months!!
Actually, every months (insyaAllah) celebrate birthday Adam ni.. cuma, tak larat plak nak upload kat sini since dah upload kat Facebook. :-S Lama dah tak jenguk fotopages ni... Sorry ye kengkawan if tak reply your comments. Thank you coz sudi gak singgah2 sini... Ni latest birthday photos of my baby. ;-) This month, Adam Zharif turns 5 months on 14 August 2009. Mama Adam baked Strawberry and white chocolate cheesecake. Nope, kitorang tak makan berdua je... kitorang bagi kawan2 yang dekat ngan kitora... View this Fotopage entry
keriangandunia ikwan
Latest entry:bergerak bergerak
jahanam kau yahudi lakhanatz! cewah alasan.. aku telah berpindah! sebab banyak orang tumpang iklan, huh~! :P http://keriangandunia.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Ummi Zufayri
Latest entry:Pindah rumah
Kami telah 'berpindah' ke http://synchrosynergy.freehostia.com/blog/. Mungkin FP ini akan diupdate..mungkin juga tidak... Apa2 pun...do visit us at our new home ok! ;-) View this Fotopage entry
meego ism photography
Latest entry:Akhirnya...
akhirnya saya akan menutup fotopages saye ni... :-D laman saya telah saya siapkan dan akan dimaklumkan sedikit masa lagi... harap bersabar... buat masa ni jom kita ber fb dulu k! emel: meego_fahmy@yahoo.com :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Dahaga punye pasal... aku pun ade join skali...
Mfairuz Wedding Photographer
Latest entry:Persandingan Farida& Md Nooh 8.03.09 Trolak Utara
Salam... persandingan pasangan ini alhamdulilah berjalan dgn lancar maklumle skrg tiap ptg je hujan aritu kira bernasib baik gak cz abis shoot wedding ni ptg tu hujan dgn lebatnya anyway seskali nk try gak shoot pgtin dlm ujan bestkan...he..he LOL biar pgtin basah. arite kita enjoy this pic. View this Fotopage entry
HaZiQ AiMaN
Latest entry:::.. KeMBaLi LaGi....::
tetiba aku rasa nak update plak FP aku nie... selama nie aku dok sibuk dekat Blog.. entah kenapa hari nie rasa rindu lah plak dekat FP...... uiiiiiiiiii lama betul kan aku tak masuk sini...... dah bersawang..sib baik tak dek 'penunggu' hehehehehhe..... sampaikan nak upload gambar dekat Photobucket pun dah tak ingat..... mau tak nya... udah 4 bulan tak bermesra dengan FP.....dulu ingat kan nak tutup ajer FP nie.. tapi rasa cam sayang plak.. sebab citer-citer lama banyak sangat dalam nie.. menjadi kenangan .... View this Fotopage entry
mohd zamri harun
PENGUMUMAN PENTING!!! zamtech.fotopages.com akan berpindah ke... http://www.zamtechphotography.com terima kasih View this Fotopage entry
fizi fizi
Latest entry:WE'RE MOVING OUT!
The Bad News 1. This will be our last entry here, ever. 2. We won't be using this fp anymore. 3. We'll lock this fp on the 28th february 2009. 4. And eventually close this account. The Good News 1. We're now officinally in the sparkling shiny brand new home >> http://fiziskandarz.blogspot.com 8-) tadaaaa! 2. So please please please, do come visit us there. 3. The format for the new place is almost the same, pix, descriptions and u can leave comments as u wish, even tho u don't have a blogspo... View this Fotopage entry
KruMATRIC GROUP
Latest entry:album
View this Fotopage entry
Ieba Cahaya Biru
Latest entry:Hari Pertama
Salam semua..maaf dah lama x apdet fp.tber2 macam xde idea hehe..okies kat cnie ieba sertakan hari pertama ieba bercuti. Kami smp di kawasan Mahkota guest hotel lbh kurang pkl 3 itu pun stlh berpusing mencari apartment nie kat mana huhuh....kete ieba yang pertama smp,sementara yang laen masih mcari jalan ke apartment ieba dgn abg n ank buah pergi memancing hehe..walau hakikatnyer ieba x reti memancing. Pada mulanyer umpan yang kami guna tu umpan yang palsu tu apa benda ntah ieba x taw pape hehe..tapi dsbbka... View this Fotopage entry
model tepi laut
maklang azie
Latest entry:MARI BERHIJRAH DARI RUMAH SETINGGARDEN KE RUMAH BANGLO
DENGAN INI, ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA MAKLANG TELAH BERPINDAH KE RUMAH BANGLO DI http://maklangazie.blogspot.com RUMAH BANGLO MAKLANG JAUH DARI KESIBUKAN KOTA...KIRI KANAN HIJAU BELAKA...TAPI BUKAN ATAS BUKIT LE.....NANTI BUKIT RUNTUH LAK....JADI BAGI SESIAPA YG NAK JENGUK BANGLO MAKLANG TU DIPERSILAKANLAH YE... :-D RUMAH PUN MASIH LINTANG PUKANG LAGI SBB BESOR BENOR ..MENGECAT PUN TAK ABIH LAGI TU.... :-D TAK TAU MANA NAK DICAMPAK SEGALA BARANG...HUHUHU :-D DUK DI BANGLO TAK SAMA NGAN DUK DI SETING... View this Fotopage entry
msnizam abdul
Latest entry:HARI KELUARGA 20 DISEMBER 2008
Alhamdulillah hari keluarga HJ ABDULLAH DON & HJ SYED MASRI telah selesai dengan jayanya.............Syukur pada tuhan semuanya selamat. Ini gambar-gambar yang telah diambil semasa hari keluarga tersebut. semua gambar ini diambil oleh tuan rumah yang menjadi kameramen.... Inilah dinamakan kenangan terindah..... View this Fotopage entry
Khairul Helmi
Latest entry:Jemputan ke majlis Aku.. :)
meh ramai2 datang meh View this Fotopage entry
Harilfani Ismail
Latest entry:Ntah yang apa-apa
saja dok main ngan pattern dan line.. best jugak.. View this Fotopage entry
ayarx oren
Latest entry:berpindah
sila ker http://ayarx.com/blog View this Fotopage entry
Treasure Life Enjoy Life
Latest entry:Sofeya Rafeeka
Sis,maaf yer lewat upload gambar feya.. View this Fotopage entry
rozila zain
Latest entry:Koyou @Korankei, Toyota.
Sabtu lepas, rombongan cik kiah bertolak ke korankei kat Toyota untuk ber'koyou'. jgn tak caye.. seawal 6am kami bertolak dari rumah.. semua cam tak sabo dah nak menjamu mata.. cuaca hari tu agak sejuk, aku siap pakai baju 4 lapis lagi... :-( :-( perjalanan sepatutnya sejam lebih je.. tapi dek kerana jam, 2 jam lebih baru kami sampai ke korakei tu...rupe2nya dah ramai org yg sampai lebih dulu dari kami... apa2 pun.. jom kita zassssss... p/s: lately ni bz + malas.. tu pasal gambo2 semua tak ed... View this Fotopage entry
evlensa photography
Latest entry:Salam Raya 2010
View this Fotopage entry
aqil marzuqi
Latest entry:Enakyo, GIFU
Salam Semua... ...hari nih lepas sarapan di joyfull (betui ke eja,lupa daaaa)... ...kiteorg bertolak ke Enakyo dlm 20 minit gak... ...sampai di Enakyo,kiteorg ronda2 di daratan dulu... ...pastu naik bot laju tu 30 minit... ...pastu pi atas jambatan antara genting tu... ...subahanallah cantiknye ciptaan Illahi... ::kat belakang tu jambatan yg akak kiteorg pi lepas ni... ::antara pemandangannye... ::dlm bot laju... ::kat luar bot... ::sukenye aqil main lompat2 atas batu tu... :... View this Fotopage entry
aminor azmi
Latest entry:Announcement/Pengumuman
Salam untuk semua. Sudah beberapa bulan, saya tak update di sini. Saya masih aktif berkerja, shoot weddings, events, outings, buat gambar. Semuanya ini boleh diikuti di sini: http://www.aminorazmi.com/blog/ dan di sini: http://www.flickr.com/photos/aminorazmi/ regards aminorazmi 6012-2147681 yahoo messenger id: aminor_azmi email: aminor.azmi@gmail.com View this Fotopage entry
Man Kidal
AzRy SyaH
Latest entry:Edisi : Selamat Tinggal Fotopages
Aku dah tak pakai fotopages dah sekarang. Aku dah ader blog sendiri, so kepada peminat2 aku (wah, terlebih sudah...) boley ler melayari ke laman blog aku. http://lanunlaut.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Senja Nan Merah
kamalina aka aimi
Latest entry:*** PENGUMUMAN ***
Bermula dari tika dan saat ini, aku akan terus aktif... tapi bukan di sini.... kalau rindukan kami, jenguk2la :- http://kamalina3773.blogspot.com (ni personal blog, bukannya yg kek tu).. ps: Selamat Menyambut Maal Hijrah utk semua... View this Fotopage entry
Happy Birthday my lovely boy...
RealScifi Admin
Latest entry:Come Visit Us at our new Web Address http://realscifi.nohal.com
Click on the image to visit these websites: http://realscifi.nohal.com/() http://www.nohal.com/() http://blogrank.nohal.com/() http://dreamcar.nohal.com/() http://mysoccertalk.nohal.com/() http://scout.nohal.com/() http://realscifi.nohal.com/() View this Fotopage entry
Died Alien
Sofu Hashim
Latest entry:Bertukar Angin
Salam.. Wat masa skrg...sya x akan update FP ni....sebab dh ada FB & blog.. Jadi kpd yg sudi baca story sya leh ke http://ummi2m2s.blogspot.com(Blog) kt FB search nama penuh sya laa..huhuhu...Sofuriah Mohamad Hashim.. :-D View this Fotopage entry
Nana posingg
abi mi
Latest entry:Rzn Studio's Family 2009
View this Fotopage entry
rzn
lieya latif
Latest entry:~MOVED~
feel free to view my blog at http://lieyalatif.blogspot.com View this Fotopage entry
norhafizah hassan
Latest entry:Bye bye fotopages
Salam semua....sedihnya nak tulis....mungkin(ada mungkin tu..hehe) nie lah entry terakhir kat fotopages nie.......... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: sekali lagi rumah kitaorg kena masuk pencuri...habis segala brg2 kamera kena curi..pastu siap ambik duit dari kad fizah...mana dia tahu no pin tu pun fizah tak tahu.........heran bin ajaib.....withdraw byk kali plak tu...dah tak tahu nak cakap apa lah....berdoa jer lah mudah2an polis dpt cam pencuri tu thru cctv kat autoteller....kawan2 fp tolong doakan seka... View this Fotopage entry
ct faridah abd razak
Latest entry:Aidilfitri 2010
Begini lah suasana hari raya tahun ini...hm...rasanya agak meriah jyga seperti tahun2 yang lalu...seperti biasa tema tahun ini ialah purple vs blue.. View this Fotopage entry
INILAH TUKANG MASAK SEBENARNYA
jamila jamila
Latest entry:TAK AKTIF LAGI....
Salam.. saya akan stop fotopages & akan pindah ke new blog..tunggu... Wassalam... View this Fotopage entry
Hamidah Mohamed
Latest entry:Rizqin's Sports Day - 9 July 2008
I was a bit excited to see Rizqin's participation on that day. as a matter of fact, it was my first time to see my boy's involvement on Sports Day :-). I haven't got any clues what events or games that he took part in. Whenever i asked him, he simply said ' i don't know'. Yeah, as a six-year-old boy; he was not really sure what that day was all about. Furthermore, Rizqin is a quite shy boy. Later, i knew that he took part in two events - running & throwing bean bags in the loops :-D and he got first pl... View this Fotopage entry
Aishah Md Isa
Latest entry:My Fotopages Closed
Dear All, My Fotopages is officially closed. Please visit my new site at http://asyraffdarwisy.blogspot.com Thank you. View this Fotopage entry
Babah n Ummy
Latest entry:Sayonara Nippon...
View this Fotopage entry
rani ismail
Latest entry:Selamat Menyambut Hari Kebangsaan dan Bulan Ramadhan Al-Mubarak
Salam, Dah lama tak update fotopages ni. Maaf banyak2. Dah lebih 2 minggu tak boleh access site nie. Pelik dan ajaib sebab site lain tak dek masalah. Dah berkali2 telefon geng TM (streamyx,) tanya & report pasal problem nie. Dah fed-up dah. Anyway, bakedecorate2u masih beroperasi dengan jayanya. Dan buat masa ini, sebarang pertanyaan dan communication boleh dilakukan melalui http://bakedecorate2u.blogspot.com. babai ... :-D View this Fotopage entry
from shima...
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
Mira Johar
Latest entry:Gather2 kat Umah Kak Zu Kamil
Kali ni nak syer citer gather-gather kat umah Kak Zu Kamil kat Putrajaya..sebelum apa-apa..mira dah kenkawan semua nak ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Zu atas jemputan Kak Zu...sonok sangat dapat kumpul ramai dan makan-makan...makanan semuanya Kak Zu masak sendiri...fuhhhh memamg sedap ler..tangkap leleh....nak tambah banyak kali malu...hehehehehe Kami ni biasa...makan, borank, posink...sib baik tuan umah tak kisah..Abang Kamil (hubby Kak Zu) pun sporting jek...tapi rajin betul hubby Kak Zu ni..orang ... View this Fotopage entry
SOuLha CaiRo
Latest entry:JUMPA ANDA SEMULA DI SANE...
Salam Buat Semua..Mohon kemaafan sekian lama tak up-date kt sini..mama sofwat rasa terharu sangat sebab ramai lagi yang setia mengunjung ke fp mama sofwat tapi N3nya masih sunyi..bukan saja tumbuh lalang,bersawang,ntah-ntah hantu pun ada hahaha.. Bila tengok statitik wah pengunjungnya setiap hari ratusan orng ,ada yang beremail minta diupdate inginkan cerita segar dari mama sofwat..wah macam glamour ler plak..tapi gitulah kan kalau saper2 yang masih setia beFP macam akak MADIHA.MAMASYA..MAMAFAMI..Kak RU... View this Fotopage entry
chem ticha
Latest entry:taman botani, putarajaya
View this Fotopage entry
Azmeir Zaki
Latest entry:Azam & Liyana's Wedding
For more info and booking, please contact : Azmeir Zaki Tel : +6017 7135 768 Twitter : @EK_PhotoVideo FB : EK Photography Email : info@ekphotography.asia http://ekphotography.asia/myblog( EKPhotography.asia) View this Fotopage entry
Noor Ezreen Khalil Noorez
Latest entry:~~ HAPPY NEW YEAR 2010 ~~
SELAMAT TAHUN BARU 2010..... MOGA MATLAMAT TAHUN INI TERCAPAI DENGAN JAYA NYER..... AMIIINN....... :-D :-D [b] View this Fotopage entry
azian zahariman
25 Dec 2008.. hari jadi Ahmad Hazmi yang ketiga.. satu dunia cuti... hehehe.. Tema spiderman.. cuma kek aje umi tak pandai nak buat spiderman...Hazmi memang happy betul hari tu View this Fotopage entry
syafqazhar syafiq
Latest entry:Will be right back
Sekarang ni syafiq lebih bergerak aktif kat FLICKR.. So,jemput2 la ke sane ek... Click le kat sini : http://www.flickr.com/photos/syafqazhar View this Fotopage entry
SHAHROSE PESHAWAR
Latest entry:TERATAI76 .... ^_^
* http://www.youtube.com/watch?v=uji0tm9W7wQ View this Fotopage entry
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
Irwandy ND Mazwir
Latest entry:Konsert Peterpan Malaysia Tour 2008
Tarikh : Ahad, 27 April 2008 Tempat : Stadium Negara, Kuala Lumpur Gear : Nikon D300 + AF-S 17-55mm f/2.8 + AF-S VR 70-200mm f/2.8 Settings : Shutter Speed 1/200 - 1/320 , Aperture f/3.5 - f/4.5 , ISO 1000 - 1600 , WB Kelvin 4700 , No-Flash More pictures coming soon! ;) --> http://www.flickr.com/photos/irwandy Thanks to Gua.com.my & Clockwork Records Event Management I love concert photography. This is my real passion in photography. Looking forward for any... View this Fotopage entry
Muhammad Ridzuan Ramli
Latest entry:New Home! Boikot FP!
Assalamualaikum.. Ekceli aku dah lama meninggalkan fotopages ni.. Cumanya aku tinggal aritu tak berbatu nisan.. Ramai yg masih dok masuk sini n tnya kenapa tak update. So di sini aku merasmikan penutupan rumah lama aku ni dan berpindah ke rumah baru aku di: http://ridzuanramli.com Kepada kawan2 yang masih setia dengan produk buatan Yahudi laknatullah ni cepat2 laa beralih ke rumah baru. (Dengar cita sapa2 yg letak banner boikot FP ni secara automatik akaun akan diterminate.. So silakanlah term... View this Fotopage entry
candidsyndicate photography
Latest entry:::: OUR CLIENT ::: NURUL & BADRUL ::: RECEPTION :::
hunting line ::: 012 349 2254 email ::: candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: nash_candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: lady_ophelia19@yahoo.com Hunting Line 012 349 2254 "terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami mem... View this Fotopage entry
sabar ye mommy daddy tak lama je lagie...
ayang lina
Latest entry:Dadi and her first Time Durian Experience
Ni dadi bila pertama kali diperkenalkan dengan DURIAN... ingat macam abang dia takut ngan durian bila first time pegang duria sebab terkena duri durian tu... tapi rupanya dia pegang kulit durian macam pegang kulit oren...... View this Fotopage entry
Ismail Said
Latest entry:Salam Terakhir
Ini adalah entri saya yang terakhir di dalam fotopages. Setelah mengetahui kekejaman Israel laknatullah sememangnya kita wajib supaya meninggalkan produknya termasuklah fotopages ini. (Sila rujuk http://geotool.servehttp.com/?ip=62.219.18.18&host=www.fotopages.com) SAYA TELAH BERPINDAH KE http://www.morelexspictures.com/ DAN BLOG SAYA DI http://morelexspictures.com/blog/ View this Fotopage entry
muhammad fairuz
Latest entry:Attention please.......
Sorry guys... laman ni tidak akan diupdate lagi lps ni... sudah berpindah ke sini.. http://www.flickr.com/fairuz_frz View this Fotopage entry
cik ecah
Latest entry:seriuossaaa~
iye kawan-kawan..cik ecah tak men-men.. SERUIS cik ecah nak PENCEN..huhu.. jadi..dengan ini saye mengumumkan.. bahawasanya.. FP ini akan DITUTUP dengan RASMINYA pada 5.12.2008 :-D bersempena ngan bday cik ecah.. View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
rinz zura
Latest entry::: SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN yg KE 62
semoga panjang umur & di anugerahkan kesihatan yg perpanjangan.... buat daddy tersayang... View this Fotopage entry
Kak Lin
Latest entry:Assalamualaikum.....
Jumpa Kak Lin Disini..... http:/kaklins-gallery.blogspot.com View this Fotopage entry
MOHAMAD FIKRI MOHAMAD ARIFF
Latest entry:Selamat tinggal fotopages
Salam semua..ini merupakan entry terakhir aku kat sini..memandangkan FP ni pun dah berbulan2 aku tak update..bz tu mmg bz tp aku dah beralih ke rumah baru..hehe.. so di persilakan kawan2 semua melawat rumah baru aku di http://fikrifiza.wordpress.com/ so kat rumah baru ni memberi aku lebih control..dan lebih control utk korang jugak..di persilakan.. ;-) View this Fotopage entry
miss fliffy angel
Latest entry:wajah anak2
salam.. actually i going to close my fotopages but i love it here so much memories and link of friends so here some digital scrapbooking works :) recent faces of my kiddos ! be back for more,, :-D credits info at my blog http://www.funwithfliffy.blogspot.com View this Fotopage entry
srs feqah
Latest entry:KUDAT Sabah
Assalamualaikum & salam 1 Malaysia.. WHEN THERE'S A WILL THERE'S A WAY Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Lebih kurang macam 'Hendak 100 daya tak hendak 1000 dalih'. Kalau kita mahukan sesuatu sudah tentu ada cara, tapi jangan pula malas berusaha. Kalau sendiri malas, itu sengaja cari nahas............... UPDATE 2011 Fuuhh..5 bulan tak update..Tengok macam dah sunyi je fp ni, tu yang maleh nak update. Tapi sayang la pula tak dapat nak tulis kenangan & coretan 2011. Kalau FB tu setakat update st... View this Fotopage entry
somchit pratchai
Latest entry:Laut China Selatan
View this Fotopage entry
blacks photography
Latest entry:Pondok Buruk Punk5Hitam
Ahamdulillah...setelah sekian lama saya menyepi...kini saya kembali semula... Buat semua pelanggan2,teman2 dan pengunjung fotopages ni,pondok buruk baru Punk5Hitam kini telah dibuka http://deblacksdesign.com/blog/ Dengan ini resmilah penutupan fotopages ini anda semua bolehlah berkunjung ke pondok buruk saya yg baru utk melihat hasil2 kerja dan karya2 saya...Terima kasih buat semua yg membantu saya utk kembali bernyawa setelah mati buat seketika... Punk5Hitam View this Fotopage entry
Khairul & Ros Resepsi AUG 2007
lyn dz
Latest entry::) belayar
Salam semua.....Lyn sihat sesangatnyer, lama nar menyepikan diri....lepas exam ari tu terus g mengikuti Program Naik Kapal pas 2 ader Team Building lagi x sempat nak apdet.... sampaikan gambar2 jamuan raya pun x upload lagi.... aci x update gambar jamuan raya 4 d next entry :-D :-D :-D Program nie sebenarnya dah lama nak dibuat d office Lyn tetapi macam2 hal yg terjadi....jadi at least jadik jugak n merasa ler Lyn mengikuti trip nie dari Lumut ke Langkawi. Walaupun singkat namun pengalaman itu amat... View this Fotopage entry
muffin
Ed Sh
Latest entry:Wheel of Brisbane at Southbank, Brisbane, Queensland.
Selepas menonton bunga api tu....terus snap gambar-gambar ferris wheel ni.... View this Fotopage entry
shops at Mt Aubrun St.
Azira Dzul
Latest entry:Im Back!!!!
Finally saya kembali jua setelah sekian lama menyepi..ahaksss!!! gamba akan diupload skit masa lagik ehh..nih juz intro ajee..hehehehe... ;-) ;-) View this Fotopage entry
2
yaa adik
Latest entry:C . u . B . A . a . N
Assalamualaikum.... Apa kaba member2 semua?? lamanya yaa x update fp ni...bkn terlalu bz tp....sejak arwah mak xde...yaa rasa malas nk bergambar...tangkap gambar or edit gambar..tu la yg menjadikan fp ni bersawang...hahahaha... tp hari ni...yaa merajinkan diri utk meng’upload’ ....tp bkn pic jln2 ke...myself ke...but kali ni....yaa upload pic gubahan hantaran yg org tempah kat yaa utk majlis pertunangan hari Sabtu lps (7/6/08)...saje je cuba2..kot2 la ada bakat gubah2 ni.... so...ni la... View this Fotopage entry
Dr Azzam Norlizam
Latest entry::: MENGHITUNG HARI ::
Sudah lama tak update tentang my little cute sister. Disebabkan kesibukan Walid dan apatah lagi Ummi yang mengejar masa bagi menyiapkan tesis Phdnya. Pohon doa semua moga segala dipermudahkan oleh ILAHI kepada Azzam dan keluarga. ...: Perkembangan :... :: Umur 1 tahun 3 bulan :: Boleh faham no or yes :: Boleh cakap that dan this :: Paling best, pantang bila bawa makanan (pinggan kosong pun ) cepat-cepat buka mulut kata ahh-ahh ( nak makan ) :-D :: Tak best, belum pandai jalan lagi :-( :: Pandai... View this Fotopage entry
Mama Batrice
Latest entry:SALAM KAWAN2
Salam sumer............merindui Zana & Batrice...........? ada ker yang rindu.........hu hu hu ampun yerk kengkawan.......x terkejar Zana nak update FP nie.......almost 4 months berlalu.........entry tu jugak yang keluar kan................sampaikan password nak masuk FP nie almost terlupa.........nampak sangat ler Zana seperti melupakan dunia FP........... Hakikatnyer...............tidak yerk..............kawan2 sumer still Zana ingat.........btw...........dengan ini, secara rasminya........ZANA TUTUP ... View this Fotopage entry
zeze abd
Latest entry:SELAMAT HARI RAYA
Akhirnya berjaya abah buat kad raya......hahahahaha tahun ni malas betui abah ni....tapi dik disebabkan kekawan abah kuatkan semangat jadi akhirnya siap juga kad raya abah untuk kekawan2 serta cucu2 abah....hahahahah Abah mengambil kesempatan mengucapkan Selamat Hari raya dan Maaf Zahir batin..... terimalah kad yg tak seberapa ni.......kalau ada umur panjang kita jumpa lagi.....Abah raya ni giliran di Kg.Telaga Bata Aloq Setaq Kedah dari 18hb hingga 22hb.......kalau ada sesapa yg dekat umah cam kak amal... View this Fotopage entry
inastrani lyudi
Latest entry:hawa & tajul engagement + warkah terakhir untuk kekasih
Assalammualaikum wbt Sorry for the hiatus. Life has been totally diff as I enter new chapter of my life. I am still trying to adapt with the whole current situation. As for now , I am really happy and enjoying each and every second of my life as so called professional house-husband and pujanggalah konon, part time photographer to great friend of mine while waiting for induction and BTN course before posted to any hospital in Malaysia for HO/ intern. Please pray for me. Here you go....Tajul Fuad is my ... View this Fotopage entry
ANDEN KARPETMERAH
Latest entry:Malaysian International Fireworks Competition 2008
lucky me... :-D View this Fotopage entry
Mohammad Syahid Rosley
View this Fotopage latest entry
za dzul
Latest entry:A day with Dr. Edy (my goodfriend)
venue: Zoo Negara "kunun2 baru balik dr ireland..(memang punnn..) dah2 la tu buat2 ala2 aku nih jadik tourist guide ko lak,edy oii!! :P" edy: lame dh xjumpe ko.ahakss..time aku balik msia 2 tahun lepas kot.tinggal ko je bdk pompuan kelas kite yang lom kawen!! za: aku tau dahhhh..biasalah..aku dahulukan kawan2 aku dulu. LOL p/s: beb..thanks a lot for today.giler best kuar ngn ko and having fun together. friendship forever ok!! :flowers: View this Fotopage entry
nafizzul khairi
Latest entry:MASJID KRISTAL
hari nie aku nk bwk korang ke masjid kristal...aku g time cuti sbb x de wt paper kat umah...maklumlah...duk sorang jer...aku smpi je kat sane kene la plak time zohor...so dpt la aku merasa seemayang kat masjid tu...peh!!!..selasa btl kat dlm tu...ade air cond lg tu...mcm x nk kluar la plak...tp yang sedihnye x ramai pun yg semayang kat sane... nie pintu gerbang nk masuk...dirasmikan oleh SERI PADUKA YANG DI PERTUAN AGONG DAN PERMAISURI View this Fotopage entry
doubleu kayes
Latest entry:www.doubleukayes.com kepada www.wksphoto.net
Assalamualaikum.... Sudah lama saya tidak kesini lagi sejak saya menggunakan web blog lain untuk website saya....Sebenarnya tiada apa yang ingin di sampaikan ...Cuma ingin memberitahu kawan2 yang mana selalu melawat ke web saya menggunakan www.doubleukayes.com kini telah di re-brandingkan semula kepada nama domain yang baru iaitu http://www.wksphoto.net Ini kerana saya menerima beberapa komen dari rakan yang mengatakan domain nama yang sebelum ini agak susah untuk di ingat dan di eja....Setelah memiki... View this Fotopage entry
Photo Frame 3
yusrizal mokhlas
Latest entry:cuba
Selamat Hari Raya View this Fotopage entry
orang punya
shamshahrin shamsudin
Latest entry:Myanmar candlelight vigil at KLCC
View this Fotopage entry
Fitora Noa
Latest entry:Ku mengharapkan ramadhan...
Salam aidilfitri... Semoga bertemu lagi ramadhan akan datang. Terima kasih kepada ahli2 yang perihatin. Jemput bertamu diaidilfitri nanti :-D View this Fotopage entry
WanZee Hiroshima Japan
Latest entry:Alhamdulillah...
Day 1..... Day 2..... View this Fotopage entry
Ushar Foto
Latest entry:Saja Update....hehehehe...Rindu kat FOTOPAGES
visit my blog from time to time for latest update - www.myfotologi.com View this Fotopage entry
Original shot
Ally Photography Studio
Latest entry:Terbaru @ fototeacher.com !!!
* fototeacher.com adalah sebuah pusat latihan fotografi yang dimiliki sepenuhnya oleh Adan Impresif Sdn. Bhd. Sila layari www.fototeacher.com untuk pendaftaran secara online. Untuk sebarang pertanyaan, hubungi talian 03-9101 7155 atau emel di fototeacher@gmail.com. @lly Ramly 8-) View this Fotopage entry
joelaily photography
Latest entry:kami berpindah rumah baru...
salam kepada pelanggan² kami yg dihormati... :-D :-D terima kasih kepada anda yang tidak putus² memberi sokongan kepada kami... dari kami baru belajar merangkak dan kini kami mampu berjalan dalam dunia photography.. tanpa sokongan yg terus menerus mana mungkin kami boleh sampai ke tahap ini...;-) ;-) dengan rasminya kami ingin memaklumkan kami sudah berpindah ke rumah baru... yang mana di sana kita boleh lebih beramah mesra...:P :P :P tanpa segan silu..kami ingin menjemput datang anda k... View this Fotopage entry
sape ni..??
HISHAM M NOOR
Latest entry:Light Trail-Seberang Jaya,Penang
Light Trail di Seberang Jaya 12 Jul 2008 bersama-sama dengan Edan,Wapie,Saupix dan tukang tunjuk ajar Mr.Ayarq Oren. Gambar Pertama-Percubaan HDR dgn menggunakan Photomatix. Gambar Kedua-Percubaan yang Light Trail kurang menjadi. View this Fotopage entry
apex kayu
Latest entry:eja n shah
shoot utk Arie Gaban.. View this Fotopage entry
explore
team ketupat bawang fotopage
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
KhAiRuL NiZaM
Latest entry:Lama Xmengedit.. Hampir2 ilang skill dah nie..
Thanks to Wan@Roy(http://wanroy.fotopages.com or http://rizuan.fotopages.com) sbb jadi model.. Tetiba tengah mengadap pc terdatang idea nak wat gambo mcm gini.. Aper lagi.. Tarik Wan soh dia possing.. Dan hasilnya.. Korang sendiri komen la yerk Sajer try2 balik main davehill.. takut lupa nak wat mcm mana.. Hehehehe! TQ Nida! for the pose.. :-D Geram tengok puak-puak photographer kuantan asyik main cls.. Dengki gak rasa! :-D :-D :-D Kamera yang ader pun flash body jerk.. Last2 aku wa... View this Fotopage entry
Ayie Pictorial
Latest entry:Fotopages milik Yahudi?!
Memang SAH...!!! Sorry... Hai Hai Bye Bye... akaun ni akan ku delete dan transfer ke tempat lain. Very soon... http://www.matimop.org.il/newrdinf/company/c7983.htm atau baca ni yang aku Copy & Paste dari DomainTools... Whois Record Registrant: Pidgin Technologies Ltd Daniel Frish 4/5 Tel Aviv, 64731 IL Domain name: FOTOPAGES.COM Administrative Contact: Kass, Ron Daniel Frish 4/5 Tel Aviv, 64731 IL +972-3-6914668 Technical Contact: Kass, Ron ... View this Fotopage entry
manje sayang
View this Fotopage latest entry
FarEast Ismail
Latest entry:MAAF
MAAF SAYA PINTA DIATAS KESUSAHAN YANG SUDAH BERLAKU DAN BAKAL BERLAKU DIMASA HADAPAN ... MULAI SAAT INI, SAYA TERPAKSA MENUTUP FP ATAS SEBAB2 TETRENTU ... SALAH SATU MASALAH SAYA HADAPAI IALAH SAYA AMAT PAYAH UTK LOG IN KE AKAUN FP SAYA INI MALAH LEBIH TERUK LAGI SAYA X DPT LOG IN LANGSUNG ... KADANG KALA UTK SAVE SUMER KEJE2 SAYA, SAYA X DPT SAVE MALAH HILANG MCM TU JE ... SAYA X SALAH KAN PIHAK ADMIN FP ... MAAF PADA KAWAN2 YANG SELALU BERKUNJUNG N MELAWAT FP SAYA X SEBERAPA INI ... SEGALA DORONGAN DAN TU... View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
Lee Lin
View this Fotopage latest entry
Shaliza Mokhtar
Latest entry:Hello & Goodbye
I've compiled my works at http://shaliza.viewbook.com which will be updated from time to time. Thank you so much visitors, it has been emotional. View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016