Syaz fotopages

By: Abah Along

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 4-Sep-2007 16:40 Email | Share | | Bookmark
Hujan di Pesta Floria di Putrajaya.

Kerusi Lelaki & Wanita
Pintu Masuk
lawanya
View all 21 photos...
Hari ahad baru ni hantar Along balik ke Universitinya di Cyberjaya. rupanya ada pesta bunga di Putrajaya....apalagi Mama pun ajak ke sana dan abah ambil kesempatan le nak tangkap gambo....sampai aje kad tapak pesta ...laaaa hujan pun turun dengan lebatnya......jadi boleh melawat dlm khemah aje lee.....shoot pun dlm aje lee....
Abah pun apalagi....nak belajar tangkap gambo bunge lee..... jom tengok....

Cuba tengok gambar ni betui-betui....... ini adalah hiasan bunga utk meja makan tapi cuba perati kerusinya.....


Pintu masuk bilik pameran
















Monday, 27-Aug-2007 03:32 Email | Share | | Bookmark
Dua anak abah singgah umah abah...Intan & Hajjah

 
 
 
View all 5 photos...
Balik aje surau soalan pertama yg diajukan oleh mama kepada abah ialah yang mana satu Intan dan yg mana satu Hajjah...... susah nak jawab rupanya ....sebab 2 beradik ni sama aje mukanya.... jadi abah ambil keputusan untuk tidak menjawab.....
waw....seronok dengar kedua anak abah ni bercerita..... umi kpd Intan dan Ibu Hajjah serta ibu saudara Hjjah pun datang sekali . Mereka semuanya peramah ...rasa cam saudara aje...

Intan....cerita pasal Tabuk le.... cite pasal kerenah anak murid arabnya.... tapi intan dan Hajjah ni tera cakap arab.... abah dgn mama melopong aje le.....

Hajjah....cite pasal kerja dia le.... peguam muda ni kalau dengar dia cerita ......kalau kad makamah rasanya jenoh bertengko........ kalau ada kes elok ambiq dia .......

sebab sebok dengar cite dua orang ni abah sampai lupa nak ambil gambo deme banyak.

anyway....TQ singgah rumah abah...pada member PF yg lain jika lalu bidor singgah le rumah abah along......leh makan jambu batu takada biji....









Terima kasih hadiah dari Tabuk......macam-macam ada..... beg, rahman sudais, baju, tasbih , kurma, biskut ......anak abah semua suka....biskut berebut deme makan.



Monday, 27-Aug-2007 01:43 Email | Share | | Bookmark
Perbarisan Tentera Dari Perlis ke Bidor

perbarisan
tentera
keringat merdeka
View all 6 photos...
dah lima hari tak boleh upload gambar...... mengapa ye?... pagi ni baru boleh...

Pada 22hb yg lalu ada perbarisan tentera yg bermula pada 12hb dari perlis sampai ke Bidor pada 22hb dan dijangka akan tiba di Kuala Lumpur pada 26hb ni.... Di Bidor mereka bertukar pasukan yg disaksikan oleh Panglima Tentera dan juga Org Besar Jajahan Batang Padang di Masjid Bidor. Kebetulan abah salah seorang AJK jadi apalagi mulalah nak menge shoot aje lee....

Best sebab adik-adik askar ni suka deme dishoot.....








Banyak gambar yg abah dah shoot tapi disebabkan kelembabpan upload ni.... malas lah pulak....



Monday, 20-Aug-2007 09:05 Email | Share | | Bookmark
Senje di Kuala Terengganu Subuh Di Bidor

senja di KT
sampan
arif
View all 13 photos...
Pada 19 Ogos yg lalu abah & Keluarga + keluarga dr Kedah pi Kuala Terengganu sebab nak ambil Angah bertanding inovasi mewakili Perak . sayang projek angah hanya dapat top's ten aje.... anyway tahniah le.... lepas ambil angah seperti biasa kami pergi le ke pasar payang tu..... mama sebok membeli ....abah apa lagi ambil kesempatanlah .......... jom kita tengok apa hasilnya....















SUBUH DI BIDOR

Lepas sembahyang subuh pagi tadi nampak pulak matahari tengah nak naik melalu tingkap. Apalagi terus cari camera dan shoot lee.....







Wednesday, 15-Aug-2007 16:15 Email | Share | | Bookmark
Pertama kali shoot gambar org kawin

tangan
tangan juga
yg kawin
View all 17 photos...
tengahari tu ..dah nekad......kali ni nak cuba shoot org kawin. Kebetulan pengantin perempuan tu kenalan ....jadi abah dengan baju batiknya terus cuba hilangkan rasa malu terus shoot ....heheee...semua member yg kenal terkejut dan ketawa....heheeeee makan nasi kenduri pun lupa hari tu ashik nak shoot ajeeee

Tapi tengok le...tak ada pun satu sudut yg menarik ...macam langit dan bumi dgn kekawan lain... sebab malu nak suruh pengantin action.....

tapi gambar terang tak? percubaaan pertama....













[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net